Jolande Bosch Uitvaartbegeleiding

Ervaringen

pexels-aistė-sveikataitė-1535421
Foto voorlopen
Mijn ervaringen
Jolande Bosch Uitvaartbegeleiding

Sinds december 2022 werk ik met passie en liefde als uitvaartbegeleider. In deze tijd heb ik de eer gehad om vele prachtige uitvaarten te mogen verzorgen. Elke uitvaart is uniek en bijzonder, en ik ben dankbaar voor de kans om families te ondersteunen in deze kwetsbare momenten. De persoonlijke verhalen en de warmte die ik van de nabestaanden ontvang, geven mij de kracht en motivatie om dit waardevolle werk te blijven doen. Het is mijn missie om elk afscheid met zorg en respect te begeleiden, zodat het een mooie en troostrijke herinnering wordt voor de familie.

Ervaringen van anderen

  Een hele warme liefdevolle respectvolle manier

  Bianca

  Jolande heeft de uitvaart van mijn moeder begeleid. Voor mij was dit de eerste keer om zoiets mee te maken. Wat heeft Jolande dit goed gedaan. Ze heeft op een hele warme liefdevolle respectvolle manier het afscheid van mijn moeder begeleid. Jolande heeft ons ontzorgt aangevuld en oplossingen aangereikt waar nodig. Ze is een enorme steun geweest in onze familie tijdens het regelen van alle dingen. Jolande is er als je haar nodig hebt en neemt de leiding wanneer nodig. Zij heeft mij ook verrast met haar mooie woorden bij het begin van het afscheid en ook later op de begraafplaats. Jolande is liefdevol, respectvol, prettig aanwezig en creatief in oplossingen en ideeën. Ook emotioneel een fijne ondersteuning. Wanneer dit nodig is zal ik weer gebruik maken van haar diensten.

   Op een professionele manier begeleidt

   Dorien

   Hoe fijn is het als er iemand op de achtergrond, de regie voor alles wat er op ons afkwam bij het overlijden van ons vader op een professionele manier begeleidt. Ze kwam iedere dag even kijken hoe het met mijn vader ging, die thuis was opgebaard en sprak liefdevol met mijn moeder. Daarnaast had ze alle aandacht voor onze wensen en adviseerde ze ons bij zaken waar wij geen weet van hadden. Ik spreek vast namens mijn moeder en zussen dat we de begeleiding van Jolande als heel warm en betrokken hebben ervaren. Jolande bedankt, je rustige persoonlijkheid was heel prettig om deze dagen om ons heen te hebben. We kijken terug met mooie herinneringen aan het verloop van de crematie rondom het overlijden van mijn vader.

    Jolande was in deze moeilijke periode heel waardevol voor onze familie.

    H. Oosterlaken

    Niets is moeilijker dan het afscheid nemen van een dierbare, en in zo'n tijd is het belangrijk om omringd te worden door mensen die begrip, medeleven en professionaliteit tonen. Jolande was in deze moeilijke periode heel waardevol voor onze familie. Vanaf het eerste contactmoment was de benadering heel respectvol en empathisch. Ze toonde oprechte belangstelling voor onze wensen en behoeften, en nam de tijd om naar ons verhaal te luisteren. Haar rustige en geruststellende aanwezigheid gaf ons direct een gevoel van vertrouwen. De organisatie van de uitvaart verliep vlekkeloos. Alle details werden met zorg en precisie geregeld, waardoor wij ons konden concentreren op het rouwproces en het nemen van afscheid. Jolande begreep precies hoe belangrijk persoonlijke accenten zijn bij een afscheid, en zij heeft ons geholpen deze op een mooie manier vorm te geven. Wat bijzonder opviel, was haar flexibiliteit en bereidheid om maatwerk te leveren. Geen verzoek was te veel, of het nu ging om het kiezen van de juiste bloemen, het regelen van muziek of het samenstellen van een gepaste rouwkaart – alles werd met de grootste zorg behandeld. Daarnaast was de communicatie helder. Wij wisten altijd waar we aan toe waren, en er werd proactief meegedacht om mogelijke zorgen weg te nemen. Jolande heeft niet alleen een uitstekende dienst geleverd, maar ons ook geholpen om op een waardige en respectvolle manier afscheid te nemen van onze moeder. Haar warmte, vakmanschap en medemenselijkheid hebben een diepe indruk op ons achtergelaten. Wij kunnen haar dan ook van harte aanbevelen.

     Ze toonde grote inzet en betrokkenheid en dacht aan alles waardoor we echt ontzorgd werden.

     M. Schouten

     Jolande heeft ons na het overlijden van onze moeder op een liefdevolle en professionele wijze begeleid voor, tijdens en na de uitvaart. Ze toonde grote inzet en betrokkenheid en dacht aan alles waardoor we echt ontzorgd werden. Bovendien is Jolande een fijn mens die ons in die moeilijke periode erg gesteund heeft. We kunnen haar van harte aanbevelen.

      Het was de allermooiste uitvaart die mijn moeder verdiende

      Charlotte

      In December 2022 is mijn lieve moeder helaas veel te jong overleden. Samen met ons had zij wat wensen op papier gezet omtrent haar uitvaart. Wij hebben Jolande gevraagd ons hierbij te begeleiden, dit was de eerste uitvaart die zij heeft begeleid. Mama had nogal wat specifieke wensen die niet persé zoals een reguliere uitvaart waren. Zo wilde zij bijvoorbeeld dat de dienst bij ons thuis zou plaats vinden, op de deel van onze boerderij. Het was hartje winter, eind December, dus dat was heel wat geregel. Wij als familie vonden het heel fijn om hierin zelf veel te kunnen betekenen, toch was het Jolande die hierin goed het overzicht kon bewaren, zonder daarbij onze ideeën en stijl beinvloedde. Ze straalt veel kalmte uit, heeft een zachtaardige uitstraling en is een lieve vrouw met humor. Dat was ontzettend fijn. Het ging er gelukkig helemaal niet zakelijk aan toe en er was heel veel oog voor onze emoties. Ze complimenteerde en betrok een ieder die hielp met de uitvaart. Elke stap hebben wij daardoor samen met haar hulp zelf gedaan. Van het omkleden van mama tot het ontwerpen van de kaarten en het regelen van de catering. Ikzelf heb bijvoorbeeld mijn moeders make-up en haren mogen doen. Jolande heeft mij hierin mijn gang laten gaan maar stond er bij voor tips en ter ondersteuning. Fijn om nog één keer dit momentje te mogen hebben met mijn moeder. Ook het begeleiden tijdens de uitvaart zelf was heel kundig. Het was de allermooiste uitvaart die mijn moeder verdiende en ik denk er met een heel warm gevoel aan terug. Toen ik later aanwezig was bij een uitvaart die Jolande ook begeleidde troostte het mij om haar daar te zien. En dat betekent voor mij dat zij heel goed is in haar werk.

      Wat kunt u verwachten​

      Bereikbaar voor al uw vragen

      Heeft u vragen of behoefte aan ondersteuning? Neem gerust contact met mij op. Ik sta klaar om u te helpen en bied persoonlijke begeleiding in deze moeilijke tijd. Samen kijken we naar uw wensen en mogelijkheden voor een passend afscheid.

      Scroll naar boven